Nyt Google Analytics add-on viser, hvilke virksomheder der besøger dit website

Et nyligt lanceret add-on til Google Analytics giver fuld og gratis adgang til detaljeret information om de virksomheder, der besøger ens website.

Det nye add-on har allerede fået stor succes, alene i Danmark leveres flere tusinde nye kundeemner hver eneste dag til danske virksomheder med det nye add-on, herunder også information omkring udenlandske virksomheder. Med det nye add-on kan du downloade komplet liste over alle virksomhedens besøgende direkte til excel eller CSV fil.

Udover information på virksomheder vil der være adgang til at finde kontaktoplysninger på specifikke medarbejdere herunder email og linkedin profiler.

Det nye add-on vil give over 49 millioner Google Analytics brugere helt nye muligheder for at generere nye kundeemner og ligeledes præcist se hvilke virksomheder, der klikker på ens Google Adwords kampagner eller kommer direkte til ens website.
Idag anvender over 109,000 danske virksomheder og websites sig af Google Analytics.

Det er dataudbyderen Fastbase Inc., der leverer alle firmaoplysninger og kontakt data i real-time til det nye add-on. Det nye add-on kan installeres med et enkelt klik for brugere af Google Analytics på analytics.fastbase.com

http://analytics.fastbase.com/

Call Now Button
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram