Du bør kigge på at lave video marketing, fordi det ganske enkelt giver dig nogle fordele, som du ikke kan få med andre marketings metoder, video gør at du nemmere får kunder ind i butikken og de køber mere og nemmere, ud fra en video, end ud fra de mere almindelige marketings former, så det er en ren win/win situation at bruge video i din marketing.

Mobilaktiv.dk er en af de væsentlige spillere på markedet, når det drejer sig om at lave video til websites, webshop og lignende, vi kan nemlig tilbyde kunderne noget helt specielt og noget de ikke kan købe mage andre steder f.eks. CTA, mere om det senere i blogindlægget.
Mobilaktiv.dk tilbyder også at komme ud til dig og “skyde” din video ude hos dig, det vil sige at alt bliver lavet og filmet, lige efter dit hoved og lige hvor du vil have det.

Vi har lavet dette blogindlæg, fordi vi mener at det er vigtigt at fortælle, hvor vigtig video marketing er, både nu og i fremtiden, det kan have enorm betydning for dig, at komme med på vognen, inden dine konkurrenter er kørt, som du kan læse herunder, har det stor værdi at bruge video marketing, det kan betyde overlevelse eller død for din virksomhed eller webshop og prisen taget i betragtning, for at få lavet en video, er det en meget billig måde at reklamere på, sammenlignet med mange andre måder.

Udover at det giver flere kunder i butikken, kan der nævnes en lang række andre fordele, hvis du bruger video i din marketing.

· Bedre og højere placering på Google, er nok en af de vigtigste parametre, da det jo er første skridt, til at dine kunder overhovedet kan finde frem til dig, Google er de seneste år begyndt at give store fordele, når man bruger video i sin markedsføring og det skal du naturligvis udnytte fuldt ud.

o Derudover kan du ofte få bedre klikpriser når du bruger Google Adwords, hvilket naturligvis er godt da det giver dig en billigere pris, for at få en ny kunde i butikken.
o Video konverterer også bedre, end almindelige konventionel markesføring, det vil sige at du får flere besøgende til din webshop og dermed større chancer for at flere køber i din webshop.
o Brugerne af dine videoer, skal naturligvis kunne lide det de ser, da de ellers hurtig forsvinder, det er derfor meget vigtigt, at din video er lavet professionelt og ordentligt og at den passer til det produkt, som videoen skal ud og sælge for dig til brugerne, ellers nytter det intet at bruge video i din markedsføring.
o Det er nemlig sådan at hele 90% af brugerne, siger at en video kan hjælpe dem, med at træffe afgørelse, om de skal købe varen eller ej, det er en voldsom stor procentdel.
o Derudover husker hele 80% af dem der ser en video, videoen i helt op til 30 dage efter at de har set den, det er meget lang tid og gør at du har “fat” i kunden i hele 30 dage og dermed 30 dage til at sælge dem et af dine produkter.

Indholdet af din video er rigtig vigtigt, hvis du vil sælge mere, det må ikke bare være en opremsning, af hvad du kan tilbyde, der skal være indhold for den der ser din video, ellers hjælper videoen ikke i dit salgsarbejde.

o Hvis brugeren ser din video, som er bygget op omkring f.eks. humor og den giver brugeren en sjov oplevelse at se den, kan dette øge købslysten, med helt op til 97% hos brugeren og endnu vigtigere, det giver brugeren en god association til dit brand, med helt op til 139%, hvilket naturligvis betyder noget, om kunden syntes om din virksomhed.
o Derfor er det meget vigtigt, at din video er lavet professionelt og din video præsenteres korrekt, overfor dem der skal se den og forhåbentlig købe dine produkter ud fra den.

· Præsentation af din video, er også meget vigtig, da der ikke må være nogen slinger i valsen omkring din video, hvis der er det, gider brugerne ganske enkelt ikke bruge tid på din video.

o Det er sådan, at hvis din video skal bruge tid på at loade ind, inden den kan vises for brugerne, så vil du allerede der, miste 4 ud af 5 brugere, det gider de ikke vente på, derfor er placeringen af din video meget vigtig.
o Hvis ikke du selv syntes din server kan levere videoen ordentligt og flydende, så skal den placeres et sted, hvor tingene kører hurtigere, det kunne f.eks. være at lave en Youtube kanal og lægge dine videoer der.
o Et godt eksempel er en ejendomsmægler, det er sådan at en ejendomsmægler der præsenterer produkterne i form af video, opnår mere end 400% flere henvendelser, end en ejendomsmægler der ikke bruger video, så det er voldsomme tal og forskelle man arbejder med, når man snakker video præsentation.

Hvad med video direkte i dine mails, det er en rigtig god ide, at lave video til f.eks. dine nyhedsbreve, kampagne mails og den slags direkte mail.

o Det giver dig 200-300% flere klik at inkludere en video i dine mails, frem for en mail, hvor det kun er tekst du sender ud, det er igen en voldsom forskel på tekst kontra video.
o Det skyldes at det er så meget nemmere og hurtigere at forholde sig til en lille bid video, i forhold til en tekst som skal læses, derfor elsker kunderne at der er en video i stedet for en tekst.
o Man har fundet ud af at når vi snakker video på nettet, svarer 1 minuts video til 1.8 millioner skrevne ord, så er regnestykket nemt, hvem ville ikke hellere tage stilling til et køb, ud fra 1 minuts video, i forhold til at læse 1.8 millioner ord.
o Derudover er 64% mere tilbøjelige til at købe produktet, efter at de har set en video omkring produktet og en video på din forside f.eks. video header, vil øge din konvertering med helt op til 80%.

Mobilaktiv.dk kunne blive ved med at fremhæve fordele ved at bruge video, der er nemlig ikke rigtig nogen ulemper, det er en ren vinder at bruge video når du skal sælge online idag.

Hvis vores lille Blogindlæb har givet dig blod på tanden og du gerne vil kigge på at få lavet din egen video, kan Mobilaktiv.dk naturligvis lave et tilbud til dig på din video eller din video header, vi er professionelle og har professionelt udstyr til at lave videoer med.

Vi står også til din rådighed, for en snak, med dig hvad det er du har brug for til lige din virksomhed.
Mobilaktiv.dk kan som nogen af de eneste også tilbyde dig at implementere CTA i din video, det betyder at når der klikkes i slutningen af videoen, så sendes kunden derhen hvor du vil have det.
video med CTA er en rigtig smart ting og Mobilaktiv.dk er de nogle af de få i Danmark, der kan levere dette i dine videoer.

Få mere inspiration omkring video content marketing

Call Now Button
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram